Trăiește sănătos cu LifeBox și relaxază-te la Lavanda Sky Cluj

31/10/2018

Trăiește sănătos cu LifeBox și relaxază-te la Lavanda Sky Cluj

Stilul tău de viață se potrivește atât de bine cu filosofia LifeBox, încât nu ți-ai putea imagina o săptămână fără pachetul tău complet cu trei mese și cu două gustări. Ai un tonus excelent și observi deja schimbările în bine la care ai sperat încă de când ai comandat primul tău box. Ai parte de toată energia pe care ți-o oferă meniurile echilibrate nutrițional și delicioase. Drumul tău către silueta de invidiat, obținută printr-un regim de viață echilibrat și armonios, pare mai scurt ca niciodată.

Pachetul tău LifeBox, cu un nivel caloric cuprins între 1200 și 2500 kcal, te găsește acasă sau la birou, cu promisiunea a 21 de zile de varietate a rețetelor, pe toate gusturile. Cu preparatele perfect echilibrate LifeBox, câștigi timp liber în fiecare seară și nu se mai întrebi ce vei găti pentru a doua zi. Acum poți să te concentrezi mai bine la micile plăceri ale vieții sau la a descoperi lucruri noi. Ce-ar fi dacă ți-ai desăvârși stilul de viață sănătos cu o experiență de relaxare deplină?

LifeBox dă valoare timpului liber pe care ți-l dedici exclusiv ție, cu un concurs care te trimite într-un univers al relaxării totale. Comandă orice meniu cu livrare în Cluj, în perioada 1-18 Noiembrie, și poți câștiga o săptămână de răsfăț la clinica de înfrumusetare și de remodelare corporală Lavanda Sky Beauty Clinique. Redescoperă viața de după ficeare zi încărcată și bucură-te de o imersie profundă într-o lume de tratamente corporale și faciale.

Descoperă cadrul prietenos si ambianța plăcută a clinicii Lavanda Sky, precum și aparatura de ultimă generație, unica in Cluj-Napoca, care te va duce sigur spre rezultate uimitoare. Echipa Lavanda Sky, te va ajuta sa te rupi de cotidianul stresant si aglomerat si sa iti ofere rasfatul pe care il meriti. Fie ca iti doresti un masaj de relaxare, cu bete de bambus sau terapeutic, fie ca iti doresti sa incerci tratamentele de remodelare corporala sau vrei sa-i oferit tenului tau luminozitate, fermitate si elasticitate, iti garantam o experienta de neuitat.