Meet the LIFEngers!

Intalneste echipa care a dat viata conceptului lifebox

Florin

Superpower: BoxMaster, Box Commander, SuperFounder

Mastermind veritabil, cu idei curajoase și cu super-fler în a alege membrii echipei câștigătoare. Ritm nebun de lucru și capacitate extrasenzorială de a intui oportunități acolo unde ceilalți văd numai provocări. Fire visătoare, dar cost master fără emoții și cu zero toleranță pentru risipă. Durabilitate peste medie și rezistență care sfidează logica, datorita scutului anti-stres încorporat.

Lukasz

Superpower: BoxSurveyor, ProMaster, KPI Zen

Scufundator de mare adancime in oceanul cu rezultate si cu indicatori de performanta ai campaniilor. Exigenta si abilitati de dresor, impotriva costurilor fluctuante ca nisipurile miscatoare.

Radu

Superpower: BoxChief, The Caretaker, Forcast Master, Dishwasher

Minte ascutita si stil de negociere taios, ca o katana. Fire analitica si atenta la fiecare detaliu, emite predictii cu 100% precizie si elaboreaza strategii pe termen lung. Abilitati de manager innascut si super anduranta la evolutiile neprevazute. Hiperconcentrare in momentele de tensiune si reflexe native de calauzitor cu viziune la mare departare.

Madalina

Superpower: Queen Bee, Genie in the Box, Fairytale Support

Superabilitati de problem solver si sase simturi active in permanenta. Customer Care Manager cu ranking inalt si cu puteri nemaivazute de organizare in timp record. Viziune inalta si privire agera, care nu iarta niciun detaliu, dar si rabdarea de a asculta cu atentie parerile pertinente. Talent nativ de story teller si intuitie de detectiv.

Alex Cirtu

Superpower: SuperChef, Captain Cook, TasteMaster

Taste master desavarsit, cu iscusinta de alchimist si cu spirit artistic. Transforma, ca prin minune, principiile sanatoase ale unei alimentatii echilibrate in retete gustoase. Capacitati senzoriale iesite din comun si perceptie amplificata, pentru combinatii surprinzatoare de arome.

Anamaria Iulian

Superpower: BoxDoctor, BoxExpert, SuperDoc

In lupta cu kilogramele in plus, era nevoie de creativitate si de strategie, dar mai ales de un expert veritabil. Cand retetele LifeBox sunt concepute de un medic primar cu specializare de psiholog si cu recunoastere de psihoterapeut pediatric, obezitatea, diabetul zaharat si bolile degenerative sunt puse pe fuga intr-o clipa.

Valentin

Superpower: Rooster Man, Googlemaps genie, Super Swift

Traffic solver matinal de categorie grea si delivery expert de legend. Posesor al unei harti mentale mai vaste decat orice sistem de navigatie. Ceas desteptator uman, cu super-simt pentru detectarea scurtaturilor din oras, de la 5 dimineata, pana la ora retragerii.

Luminita

Superpower: Buzzing Bee, BoxGatherer, Supply Chain Fairy

Cu rezerve infinite de energie si cu o viziune de ansamblu compusa din toate etapele vitale, ea este cea care conecteaza toate punctele de pe harta LifeBox. Supplier chain master cu reflexe de commando, cu instinct infailibile si cu simturi agile in identificarea resurselor vitale unui box reusit.

Andra

Superpower: BoxBanker, BoxWarden, The Bookkeeper

Money spender cu arici la portofel si cu spirit chibzuit. Accouting wizard cu precizie de supercomputer si employer dedicat, cu resurse nelimitate de human touch.