Evenimentele tale au gust fresh, cu LifeBox

Cauți o aromă nouă pentru următoarele evenimente ale companiei tale? LifeBox transformă ideea ta bună într-una genială, cu preparate atractive, fresh și savuroase. Apelează la specialiștii noștri pasionați și dă un boost de energie și optimism conferinței, lansării de produs sau petrecerii tale corporate. Îți stăm la dispoziție cu o varietate impresionantă de preparate pe bază de carne, pește și legume, inclusiv cu meniuri dedicate vegetarienilor si veganilor. Suntem pregătiți să îți livrăm o experiență culinară surprinzătoare, pentru satisfacție maximă.TedX

În luna mai, am conectat pasionații unui stil de viață sănătos cu cele mai fresh preparate, cu ocazia evenimentului TEDxCluj 2018: Mind the Gap. Timp de două zile, peste 800 de invitați au avut ocazia să încerce savoarea și bogăția de gusturi care se regăsesc de obicei în meniurile LifeBox.

Nu numai veganii și ovo-lacto vegetarienii au fost luați prin surprindere de varietatea rețetelor puse la dispoziție de noi, ci și ecologiștii. Farfuriile în care am servit preparatele nu au fost confecționate din plastic, ci din grâu dur, fiind comestibile!

Stejarii Country Club

Alături de prietenii noștri de la Stejarii Country Club, am realizat un eveniment de train, eat & relax deopotrivă reconfortant și antrenant. Împărțită pe două tipuri de activități, ziua antrenantă pusă la cale de LifeBox le-a oferit celor 60 de invitați posibilitatea de a-și exersa capacitățile în spinning, pilates și exerciții de body function.

În pauze, am revigorat tonusul participanților cu socată și cu limonadă, iar meniul de după exerciții a fost asigurat de LifeBox. Preparatele selectate, echilibrate nutritiv și savuroase, au inclus atât gustări dulci, cât și finger food.

7Card

Echipa 7Card a avut parte de o experiență senzorială inedită LifeBox, la care au fost invitate peste 70 de persoane. Pe parcursul celor două evenimente similare, am reușit să îmbinăm experiența în nutriție echilibrată cu maiestria gastronomică. Secretele unui sushi veritabil au fost dezvăluite în cadrul unei demonstrații realizate pe loc de un chef specializat, sub privirile încântate ale audienței.

Specialiștii LifeBox au dovedit versatilitatea rețetelor sănătoase în raport cu tematica oricărui eveniment, gătind preparate asortate cu diverse tipuri de vinuri.